| HOME | | PENDAFTARAN | | PRODUK | | INFO EMAS | | BERITA EMAS | | ADMIN |

************ KLIK LIKE @ KONGSI INFO DI LAMAN SOSIAL ANDA~ ***********

SOALAN-SOALAN LAZIM TENTANG EMAS. KLIK MANA-MANA SOALAN UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT

(1) BAGAIMANA MENDAFTAR AKAUN EMAS DI PUBLIC GOLD ?

Friday, August 16, 2019

Mengapa Syiling Emas RM1 sudah tidak Bernilai?


Ada yang pernah guna ini? Mesti pernah kan...  Dlu dia ada nilai.. Sekarang dia dh xde nilai. Nilai dia = 0. Sebab apa? Sebab nilai dia ni atas jaminan kerajaan. Kalau kerajaan tetapkan dia dh xbernilai maka ia tidak lagi bernilai. Kalau emas? Dia tetap bernilai sepanjang zaman sebab apa? Sebab emas sendiri logam yang sangat hebat. Kegunaannya pelbagai. Telefon pintar anda tidak akan dpt berfungsi dengan baik jika tidak menggunakan emas di dalam pembuatan litarnya kerana emas adalah pengalir elektrik yang terbaik.

Thursday, August 8, 2019

Kelebihan Shopping di Platform PGMALL



Berbelanja secara online ataupun online shopping sudah menjadi trend masakini. Dengan kesibukan manusia bekerja dan bersama keluarga, mungkin ada yang tidak sempat atau malas untuk keluar shopping maka, online shopping menjadi pilihan utama masyarakat masakini. Dengan online shopping, segalanya hanya di hujung jari. Berbelanja dari rumah atau pejabat sahaja kemudian buat bayaran secara online dan terima barangan.

Platform online yang paling terkenal masakini ialah Lazada dan Shopiee. Kalau dahulu online shopping ini tidak begitu popular dan kedengaran jangkal namun tidak lagi pada masa kini. Online shopping telah menjadi trend masyarakat zaman moden.

Saya tak mahu cerita dua online shopping yang popular itu, namun, saya nak memperkenalkan satu lagi online shopping yang best yang dipanggil PGMALL! Apa yang menariknya tentang PGMALL? Banyak yang menarik dan tak mampu untuk saya ceritakan kesemuanya. PGMALL memiliki banyak kelebihan berbanding dua lagi online shopping popular tersebut.

1- PGMALL berpusat di Malaysia, diusahakan oleh rakyat Malaysia! 
-PGMALL adalah salah satu bidang perniagaan di bawah syarikat emas terkemuka Public Gold Sdn Bhd. Dengan memiliki lebih 18 pusat di seluruh negara (dan akan berkembang lebih banyak), Public gold menyediakan perkhidmatan yang terbaik.

2- Public Gold menyediakan Insentif kepada pembeli!
Umumnya, business public gold disediakan untuk dealer emas berdaftar di syarikat public gold. Namun begitu, Pembeli yang membeli di PG Mall juga berpeluang mendapat insentif juga. Walaupun mereka bukan dealer Public Gold, mereka berpeluang jana income yang besar dengan PG Mall. Sebab itu lah saya katakan, rugi siapa tak kenal PG Mall. Sudah lah kita berbelanja, dapat balik insentif kepada kita dalam bentuk GoldCash dan akan dimasukkan dalam E Wallet. E Wallet boleh digunakan untuk shopping di public gold. 

Ini merupakan salah satu cara bagi mencapai matlamat  founder Public Gold, iaitu Dato Loise Ng iaitu bagi melahirkan satu juta jutawan!

3-Shopping dan anda berpeluang menang emas!
Inilah yang paling seronok apabila berbelanja di PG Mall. Shopping dan dapat emas free jika anda bertuah!  Hadiah emas ini diadakan untuk menggalakkan masyarakat menggunakan PG Mall sebagai online platform untuk membeli-belah. PG Mall membuat cabutan bertuah jongkong emas kepada sesiapa pembeli yang bertuah secara mingguan dan bulanan. Syaratnya, mestilah berbelanja di PG Mall melebihi RM30 dan keatas. Kita berpeluang menyertai satu cabutan bertuah. Kalau beli 1 barang, berpeluang sekali. Kalau berbelanja 10 barang, kita berpeluang sebanyak 10 kali. Menarik bukan?

Pengalaman saya sendiri. Saya pernah menang emas apabila shopping di PGmall!

4-Install PGMALL apps dan anda boleh menang setiap hari!
Setiap 24 jam, anda boleh membuat sekali goncangan terhadap apps public gold yang diinstall di dalam telefon pintar anda. Setiap goncangan akan memberi anda hadiah-hadiah tertentu seperti wang yang akan dimasukkan ke C-wallet dan juga pelbagai voucer belian di PGMALL.

Banyak lagi kelebihan shopping online di PGMALL ini. Apa yang anda tunggu lagi? Mari mendaftar di Link yang disediakan

Daftar akaun PGMALL di link ini >> LINK <<

.

Wednesday, June 19, 2019

Membuka Akaun EMAS GAP Public Gold



Apa khabar semua? Saya nak promo satu produk yang saya buat. Sebagai salah seorang Dealer aktif daripada Public Gold Sdn Bhd, Saya nak bertanya adakah anda pernah mendengar tentang Public Gold? Ia adalah sebuah Syarikat Jual-Beli emas yang paling dipercayai di Malaysia. Emas anda boleh diperolehi secara Fizikal dan juga boleh disimpan ke dalam akaun yang dipanggil "Gold Accumulation Program"

Apakah Gold accumulation program daripada Public Gold ini? Ia seperti kita membuka akaun Bank. Jika kita menyimpan wang di dalam akaun bank kita, maka GAP digunakan untuk menyimpan emas. Kita boleh menambah emas kita sedikit demi sedikit (minimum RM100) hanya secara atas talian dan juga menjualnya semula secara atas talian. Bagaimana melakukannya? Semestinya anda perlu mempunyai akaun emas GAP terlebih dahulu dan saya akan bantu anda untuk langkah seterusnya.

Bagaimana membuka akaun emas Public Gold? Itulah fungsinya saya sebagai dealaer aktif public gold. Saya boleh membantu anda diatas talian tanpa perlu anda berjumpa saya secara live. Namun, saya akan memberikan anda e-book lengkap untuk penambahan dan penjualan emas di akaun GAP jika anda sudah berjaya membuka akaun. Bagaimana? Saya boleh bantu anda membuka akaun emas GAP secara atas talian. Mudah sahaja.

Berikut merupakan maklumat keahlian Public Gold saya:

Nama: Osman bin Ayop (Dr. Osh)
No. keahlian: PG00130785

wasap saya di nombor ini untuk segala urusan membuka akaun dan urusan selainnya berkaitan Public Gold: http://osmanayop.wasap.my

Saturday, April 13, 2019

Public Gold Cawangan Johor Bertukar Lokasi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Lebih setahun yang lepas saya berumah di Public Gold Cawangan Johor yang bertempat di Taman Perling Johor Bahru. bermula esok, 15/4/2019, Public Gold cawangan Johor akan mula beroperasi di tempat baru iaitu di Taman Molek.

Lokasi Public Gold yang baru ialah:

106, Jalan Molek 2/2, Taman Molek, 81100 Johor Bahru.

Silalah hadir ke seminar Public Gold yang kebiasaanya diadakan setiap hari Jumaat malam sabtu (8.30 pm - 10.30 pm) untuk menimba Ilmu daripada Dealer-dealer emas Public Gold dan juga memenangi Cabutan bertuah dan Goodies menarik.

Jumpa disana.

JOM DAFTAR!

BAGAIMANA MENDAFTAR AKAUN EMAS PUBLIC GOLD?

[1] BELIAN BIASA - Beli dan terus dapat emas, bayar secara online, dan ambil emas di cawangan Public Gold terdekat. KLIK untuk daftar percuma dan order secara online, atau terus beli di cawangan Public Gold dan beritahu nama Osman bin Ayop, kod dealer PG00130785 sebagai INTRODUCER untuk dapatkan bimbingan daripada saya selepas belian.

[2] AKAUN EMAS GAP - Beli dan simpan dengan Public Gold secara percuma, minimum 1 gram. Kumpul sedikit demi sedikit, dan boleh keluar emas itu (untuk disimpan sendiri) pada bila-bila masa di cawangan Public Gold terdekat. KLIK untuk maklumat lanjut tentang Akaun Emas GAP.

Untuk pembelian pertama, ikut langkah di bawah:

(a) Masukkan Duit

Bank-in / online transfer / ATM transfer duit ke akaun atas nama Public Gold Marketing Sdn. Bhd. di bawah berdasarkan harga per gram GAP harian di www.publicgold.com.my:

♢ 5571 3923 8048 (Maybank) (GAP)
♢ 5071 3410 4563 (Maybank)
♢ 3167 52 0833 (Public Bank)

(b) Wassap Maklumat Belian

Wassap maklumat di bawah dan ATTACH SLIP BAYARAN ke nombor handphone Public Gold di +6012-4308 916:

¤ Nama Penuh
¤ No. Kad Pengenalan
¤ No. Telefon
¤ Email
¤ Jumlah Bayaran
¤ Tarikh dan Masa Bayaran
¤ Introducer : PG00130785 Osman Ayop

(c) Semak GAP Statement

Tunggu Public Gold proses dalam masa 2 hari bekerja. Kalau dah terima email USERNAME, login website untuk semak GAP Statement selepas 2 HARI BEKERJA. Gunakan nombor Kad Pengenalan 12 digit sebagai PASSWORD.

Apa-apa persoalan, wassap saya +6017-7799316 (Dr. Osman) atau terus klik osmanayop.wasap.my bila-bila masa.

Terima Kasih~
Search
 
google.com, pub-xxxxxxxxxxxxxxxx (your own Google ID), DIRECT, f08c47fec0942fa0 innity.com,641, DIRECT, 47ea16374dff1d69 Appnexus.com, 3058 , RESELLER google.com, pub-2254427607846536, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-3992036467687738, DIRECT, f08c47fec0942fa0