| HOME | | PRODUK | | GAP | | INFO| | CONTACT |

*****

>> DAFTAR AKAUN ANDA DISINI !!! <<

>> DAFTAR JUNIOR AKAUN DISINI (Bawah 18 Tahun)!!! <<

>> INFO LENGKAP EMAS PUBLIC GOLD <<

>> DAFTAR AKAUN PGMALL DISINI !!! <<

*****

++Do LIKE @ SHARE ARTICLE++

Wednesday, June 19, 2019

Membuka Akaun EMAS GAP Public GoldApa khabar semua? Saya nak promo satu produk yang saya buat. Sebagai salah seorang Dealer aktif daripada Public Gold Sdn Bhd, Saya nak bertanya adakah anda pernah mendengar tentang Public Gold? Ia adalah sebuah Syarikat Jual-Beli emas yang paling dipercayai di Malaysia. Emas anda boleh diperolehi secara Fizikal dan juga boleh disimpan ke dalam akaun yang dipanggil "Gold Accumulation Program"

Apakah Gold accumulation program daripada Public Gold ini? Ia seperti kita membuka akaun Bank. Jika kita menyimpan wang di dalam akaun bank kita, maka GAP digunakan untuk menyimpan emas. Kita boleh menambah emas kita sedikit demi sedikit (minimum RM100) hanya secara atas talian dan juga menjualnya semula secara atas talian. Bagaimana melakukannya? Semestinya anda perlu mempunyai akaun emas GAP terlebih dahulu dan saya akan bantu anda untuk langkah seterusnya.

Bagaimana membuka akaun emas Public Gold? Itulah fungsinya saya sebagai dealer aktif public gold. Saya boleh membantu anda diatas talian tanpa perlu anda berjumpa saya secara live. Namun, saya akan memberikan anda e-book lengkap untuk penambahan dan penjualan emas di akaun GAP jika anda sudah berjaya membuka akaun. Bagaimana? Saya boleh bantu anda membuka akaun emas GAP secara atas talian. Mudah sahaja.

Berikut merupakan maklumat keahlian Public Gold saya:

Nama: Osman bin Ayop (Dr. Osh)
No. keahlian: PG00130785

Anda boleh mendaftar akaun emas anda secara Online menerusi link ini >> KLIK DISINI << isikan segala maklumat dengan lengkap dan tepat (isi nama penuh di ruangan pertama sahaja). Apabila sudah daftar, semak email anda untuk pengesahan pendaftaran.

Wasap saya di nombor ini untuk segala urusan berkenaan pendaftaran akaun dan urusan selainnya berkaitan Public Gold: Dr. Osman Wasap

No comments:

Post a Comment

PROFIL DEALER

Nama: Dr. Osman bin Ayop (Dr Osh) Business Name: Doktor Emas Trusted Gold Advisor Kerjaya: Pensyarah Kanan, Fakulti Kejuruteraan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIVE HARGA EMAS SEMASA:


Gold price by GoldBroker.com

SOALAN-SOALAN LAZIM TENTANG EMAS. KLIK MANA-MANA SOALAN UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT

(1) BAGAIMANA DAFTAR AKAUN EMAS PUBLIC GOLD ?

(2) SIMPAN EMAS KENA BAYAR ZAKAT. RUGI TAK ?

AWARD & RECOGNITION

AWARD RECOGNITION: