| HOME | | DAFTAR | | PRODUK | | INFO EMAS | | BERITA EMAS | | ADMIN |

LIVE HARGA EMAS SEMASA:


Gold price by GoldBroker.com

SOALAN-SOALAN LAZIM TENTANG EMAS. KLIK MANA-MANA SOALAN UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT

(1) BAGAIMANA MENDAFTAR AKAUN EMAS DI PUBLIC GOLD ?

Wednesday, June 19, 2019

Membuka Akaun EMAS GAP Public GoldApa khabar semua? Saya nak promo satu produk yang saya buat. Sebagai salah seorang Dealer aktif daripada Public Gold Sdn Bhd, Saya nak bertanya adakah anda pernah mendengar tentang Public Gold? Ia adalah sebuah Syarikat Jual-Beli emas yang paling dipercayai di Malaysia. Emas anda boleh diperolehi secara Fizikal dan juga boleh disimpan ke dalam akaun yang dipanggil "Gold Accumulation Program"

Apakah Gold accumulation program daripada Public Gold ini? Ia seperti kita membuka akaun Bank. Jika kita menyimpan wang di dalam akaun bank kita, maka GAP digunakan untuk menyimpan emas. Kita boleh menambah emas kita sedikit demi sedikit (minimum RM100) hanya secara atas talian dan juga menjualnya semula secara atas talian. Bagaimana melakukannya? Semestinya anda perlu mempunyai akaun emas GAP terlebih dahulu dan saya akan bantu anda untuk langkah seterusnya.

Bagaimana membuka akaun emas Public Gold? Itulah fungsinya saya sebagai dealaer aktif public gold. Saya boleh membantu anda diatas talian tanpa perlu anda berjumpa saya secara live. Namun, saya akan memberikan anda e-book lengkap untuk penambahan dan penjualan emas di akaun GAP jika anda sudah berjaya membuka akaun. Bagaimana? Saya boleh bantu anda membuka akaun emas GAP secara atas talian. Mudah sahaja.

Berikut merupakan maklumat keahlian Public Gold saya:

Nama: Osman bin Ayop (Dr. Osh)
No. keahlian: PG00130785

wasap saya di nombor ini untuk segala urusan membuka akaun dan urusan selainnya berkaitan Public Gold: http://osmanayop.wasap.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM DAFTAR!

BAGAIMANA MENDAFTAR AKAUN EMAS PUBLIC GOLD?

[1] BELIAN BIASA - Beli dan terus dapat emas, bayar secara online, dan ambil emas di cawangan Public Gold terdekat. KLIK untuk daftar percuma dan order secara online, atau terus beli di cawangan Public Gold dan beritahu nama Osman bin Ayop, kod dealer PG00130785 sebagai INTRODUCER untuk dapatkan bimbingan daripada saya selepas belian.

[2] AKAUN EMAS GAP - Beli dan simpan dengan Public Gold secara percuma, minimum 1 gram. Kumpul sedikit demi sedikit, dan boleh keluar emas itu (untuk disimpan sendiri) pada bila-bila masa di cawangan Public Gold terdekat. KLIK untuk maklumat lanjut tentang Akaun Emas GAP.

Untuk pembelian pertama, ikut langkah di bawah:

(a) Masukkan Duit 

Bank-in / online transfer / ATM transfer duit ke akaun atas nama Public Gold Marketing Sdn. Bhd. di bawah berdasarkan harga per gram GAP harian di www.publicgold.com.my: 

♢ 5571 3923 8048 (Maybank) (GAP)
♢ 5071 3410 4563 (Maybank)
♢ 3167 52 0833 (Public Bank)

(b) Wassap Maklumat Belian 

Wassap maklumat di bawah dan ATTACH SLIP BAYARAN ke nombor handphone Public Gold di +6012-4308 916:

New Registration Form GOLD ACCUMULATION PROGRAM PUBLIC GOLD isi yang berkaitan saja:
Nama / Name anak / nama penjaga (as per i/c) :
Email :
Contact No.
IC number / IC No anak/ ic no penjaga:
Passport No. :
Foreign ID. :
Company ROC :
Introducer Name & PG Code : Osman bin Ayop & PG00130785
DOB (birthday):
Race :
Nationality :
Occupation :
Address/Company Address :
Banker Name :
Bank Account No. :
Purchase Amount :

(c) Semak GAP Statement
 Tunggu Public Gold proses dalam masa 2 hari bekerja. Kalau dah terima email USERNAME, login website untuk semak GAP Statement selepas 2 HARI BEKERJA. Gunakan nombor Kad Pengenalan 12 digit sebagai PASSWORD.

Apa-apa persoalan, wassap saya +6017-7799316 (Dr. Osman) atau terus klik osmanayop.wasap.my bila-bila masa. Terima Kasih~
Search