| HOME | | DAFTAR | | PRODUK | | INFO| | BERITA | | CONTACT |

++Do LIKE @ SHARE ARTICLE++

Monday, August 17, 2020

Mengapa perlu Mendaftar akaun dan Online Shopping di pgmall?


Harini saya nak bercerita lagi mengapa anda perlu mendaftar sebagai shopper di pgmall.

Korang mesti biasa shopping online di lazada dan shopie kan? Memang best shopping online ni tak perlu bersesak ke shopping compleks. Klik klik nanti sampai je barang kat depan rumah.

Namun, ramai yang masih tak sedar yang Malaysia ada shopping online sendiri yang bagi saya sangat besar manfaatnya yang tidak ada dioffer di platform yang dua terpopular itu. Manfaat terbesar pgmall ialah anda boleh mendapat insentif pembelian sendiri dan pembelian referer anda!

Kalau anda ada akaun pgmall dan anda mempromosikan pgmall kepada sesiapa sahaja menggunakan link referrer anda, jika kawan-kawan anda atau sesiapa sahaja yang mendaftar menggunakan link referrer anda maka anda layak mendapat insentif daripada pembelian mereka sebanyak 0.5% daripada jumlah pembelian mereka.

Bayangkan jika anda memperkenalkan pgmall kepada ramai kenalan anda maka setiap kali mereka shopping anda akan dapat insentif. Insentif ini akan masuk ke dalam c-wallet anda dan boleh digunakan untuk shopping pelbagai barangan yang ditawarkan di pgmall.

Jika anda belum bermula, marilah mendaftar pgmall menggunakan pautan dibawah:


selamat berbelanja dengan BIJAK!~

No comments:

Post a Comment

PROFIL DEALER

Nama: Dr. Osman bin Ayop Nama panggilan: Dr. Osh Kerjaya: Pensyarah Kanan, Fakulti Kejuruteraan No. HP: 01163069316 (whatsapp di...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIVE HARGA EMAS SEMASA:


Gold price by GoldBroker.com

SOALAN-SOALAN LAZIM TENTANG EMAS. KLIK MANA-MANA SOALAN UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT

(1) BAGAIMANA DAFTAR AKAUN EMAS PUBLIC GOLD ?

(2) SIMPAN EMAS KENA BAYAR ZAKAT. RUGI TAK ?